Verkoper worden

[masterslider_pb alias=”ms-15″]

The next generation app!

Ben jij een handelaar en wil je, jouw onderneming uitbreiden?

Als dat de geval is, zijn we op zoek naar jouw! We zijn een online platform die zich ook als zo eentje profileert vanaf start. En om te groeien hebben we jouw nodig! We hebben dit speciaal opgericht zodat ondernemers meer mensen kunnen bereiken. Meer mensen bereiken betekend meer verkopen. Vanaf nu is het ook mogelijk om op onze website uw producten te verkopen. U kunt gemakkelijk uw producten uploaden en dat alles binnen max 5 minuten. Vanaf dat moment kunt u ook direct starten met verkopen op onze website. Momenteel groeit onze website met meer dan 100% dagelijks.

Wat is starszoo?

Starszoo is een sociaal media app met een uitgebreide shop, een tv kanaal en veel meer. Deze app word in 2018 september wereldwijd gelanceerd.

Alle verkopers krijgt van ons een link om de vordering van onze app te volgen. Via deze link kan je zien hoe onze it afdeling aan het werk is aan deze gigantische next generation app.

Voordelen van verkopen op Starszoo

Starszoo heeft een toegewijde promotie team die dagelijks bezig is met het promoten van onze producten en artikelen via diverse kanalen. Doordat we een strategie hanteren groeien we dagelijks organisch en ontvangen we dagelijks meer bezoekers op onze website. Echter zien we dat er heel wat bezoekers op onze website komen en niet altijd vinden wat ze zoeken. Om hun te kunnen bedienen hebben we u nodig!

Stats verkoper trendy item eerste week verdienstenWe hebben een team die S.E.O technisch sterk is en die kunnen onze producten laten ranken en dat is nog een voordeel wat u hieruit kan halen.

We hebben ook onze shopping campagnes en adwords campagnes op google om onze verkoop te stimuleren.

We maken gebruik van Facebook advertentie’s om bezoekers naar onze website toe te halen.

We hebben diverse actie’s op onze instagram en twitter profielen.

Wij vragen u om uw producten op onze website te verkopen zodat samen kunnen groeien.

Hoe werkt het?

We hebben een video voor u geplaatst zodat u kan zien hoe u uw account makkelijk kan openen en starten met verkopen. Anders kunt u helemaal naar beneden scrollen voor alle afbeeldingen die u precies, begeleiden in het proces tot opening van een verkopers account op onze website.

Hoe zit het met de betaling:

Direct na versturen van jou product kan je een opname verzoek doen via jou dashboard op starszoo.com

Je krijgt de keuze uit 4 verschillende optie’s om jou tegoed op te nemen. Je kan kiezen uit jaarlijks uitbetalen, maandelijks, wekelijks of dagelijks. Dit is als je het liever automatisch wilt ontvangen. Echter kan je op elke moment jou verzoek indienen tot uitbetaling en zal je uitbetaald worden.

Om het verkocht tegoed op te nemen dien je jouw bankrekening nummer in je dashboard te plaatsen of je kan kiezen voor een paypal transactie.

Nadat u uw verzoek hebt ingediend kunt u uw betaling de volgende dag verwachten. We betalen alle opname bedragen volgende dag, uit indien ingediend voor 20:00 uur. Doet u het indienen voor dit tijdstip kunt u uw betaling eerst volgende werkdag op uw rekening verwachten. Dit geld alleen voor Nederlandse verkopers op starszoo.com. Alle verkopers met een bank gevestigd in het buitenland kan hun uitbetaling 1-4 werkdagen duren voordat het is bijgeschreven op de desbetreffende bankrekening.

Klik hier en open direct jou verkopers account op Starszoo en start vandaag nog met verkopen!

Vriendelijke groeten,

Ceo, S.Noventa                                     www.starszoo.com    

Gemakkelijk je producten uploaden

Klanten bestellingen

Share!