Retourneren aan verkooppartners

1. Zichttermijn
De zichttermijn is, zoals je gewend bent bij Starszoo, 30 dagen voor alle producten van externe verkooppartners.

2. Werkwijze om te retourneren
Het retouradres, de werkwijze en de retourkosten verschilt per externe verkooppartner. In het toegezonden pakket of in de e-mailbevestiging vanuit de externe verkooppartner zijn retourinstructies meegestuurd hoe je het product kan retourneren aan de verkooppartner.
Op de Starszoo website hebben we ook de retourinstructies per externe verkooppartner vermeld. Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners en hun klantenservice gegevens.
Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice van de verkooppartner om de retourinstructies te ontvangen.

3. Retourkosten
Voor de meeste producten geldt dat je het product gratis kan retourneren aan de externe verkooppartner. Voor producten waarvoor een ophaalafspraak of producten die extreem zwaar of groot zijn, kunnen retourkosten gerekend worden door de externe verkooppartner. Vraag vooraf naar de kosten bij de desbetreffende externe verkooppartner.
Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners en hun klantenservice gegevens.

4. Retourbetaling
Als klant moet je het pakket retour sturen aan de externe verkooppartner conform de retourinstructies van de externe verkooppartner. De externe verkooppartner bevestigt de retourontvangst aan Starszoo. Deze retourmelding van de verkooppartner aan Starszoo zet de retourbetaling dan automatisch in werking.
Binnen 14 dagen na retourmelding van de verkooppartner ontvang je je geld retour op je bankrekeningnummer. Als je betaald hebt met Afterpay, dan vervalt automatisch deze openstaande rekening.

Heb je na 5 dagen sinds het retour zenden nog geen bericht gehad? Neem dan contact op met Klantenservice van de verkooppartner. Heb je na 14 dagen sinds de retourbevestiging nog geen geld retour van ons ontvangen? Neem dan contact op met de Starszoo klantenservice op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur uur via onze bovenstaande nummer.

5. Retourneren aan Starszoo
Het retourneren van externe verkooppartner producten kan alleen per post of via een ophaalafspraak geregeld worden.

Share!