Stop the weight loss gaining cycle

Bezorging verkooppartners

1. Bezorging door externe verkooppartners
De externe verkooppartner ontvangt vanuit Starszoo de bestel/order informatie. Vervolgens is de externe verkooppartner verantwoordelijk voor het tijdig verzenden van het product via zijn eigen vervoerder. De externe verkooppartner verpakt en verzendt het product in zijn eigen doos/ verpakking. De verzending van het product vindt plaats vanuit het distributiecentrum van de externe verkooppartner zelf.

2. Levertijd van mijn bestelling 
Een verkooppartner moet een product tussen 1 en maximaal 10 werkdagen bezorgen. Bij het product op de website staat altijd welke levertijd de externe verkooppartner heeft (deze ligt dus altijd tussen 1 en 10 werkdagen). Tevens staat de levertijd vermeld op de website zelf en op de orderbevestiging.

3. Track & Trace code 
Om je bestelling te kunnen volgen in het verzendproces verstuurt de externe verkooppartner zelf een Track&Trace code naar je e-mail adres, welke je hebt aangegeven tijdens het bestellen van het product. Hiermee kan je de status van de levering volgen.

4. Product afhalen in een Starszoo winkel
Nee, dat is niet mogelijk.

5. Bezorgafspraak bij grote en zware producten 
Grote en zware producten zoals koelkasten, wasmachines, trampolines, televisies> 40 inch etc. worden door middel van een bezorgafspraak met je ingepland. De externe verkooppartner neemt telefonisch (of per e-mail) binnen 1 werkdag contact met je op om deze afspraak in te plannen. Tijdens het bestellen van het product vragen we je om uw telefoonnummer en e-mail adres aan ons door te geven zodat deze bezorgafspraak met je bepaald kan worden. De afspraak kan alleen ingepland worden met de klantenservice afdeling van de externe verkooppartner.

Share!
Manifest while you sleep

The Surprising Reason 11:11 Keeps Popping-Up

Free report reveals the Universe’s secret “Sign Posts” that point the way to success, wealth, & happiness. Claim your copy right now!

0